Cloud software

Software ontwikkelen is één ding, maar software ontwikkelen dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf of product klaar stoomt voor toekomst is waar we het echt voor doen. Ben je benieuw wat slimme software voor jou kan betekenen?

Voordelen van cloud software van Synadia

Alles onder één dak

Met onze unieke expertise van cloud & technology koppelen we elk process met jouw business

Praktische aanpak

Zien is geloven, door kleine proof of concepts te maken komen we snel tot een werkend resultaat

Innovatieve mindset

Met onze innovatieve mindset denken we niet iets anders dan anderen waardoor nieuw kansen zich voordoen

Schaalbare software oplossingen

Bij Synadia weten we hoe frustrerend het kan zijn als software niet werkt. Helemaal als dit komt omdat er te veel gebruikers zijn ingelogd of omdat het systeem het gewoon niet aankan.

Een serverless applicatie is het geen wat je hedendaags nodig heb om dit te voorkomen. Een applicatie die automatisch mee groeit. Of er nu één of duizenden gebruikers tegelijk inloggen, de gebuiker merkt geen verschil qua performance en stabiliteit.

Benieuwd wat een native cloud oplossingen voor jouw kan betekenen ?


Deze internationale bedrijven maken ook gebruik van de zelfde schaalbare technieken als Synadia.

Groene software

Waarom zouden we nog dure servers aanschaffen die veel elektriciteit verbruiken?

Sharing is caring

Met cloud technology share we wereldwijd de zelfde servers, dit zorgt ervoor dat servers optimaal worden ingezet. Wanneer bedrijven eigen servers aanschaffen wordt er vaak te veel capaciteit ingekocht om er maar zeker van te zijn dat er voldoende capaciteit is voor de komende jaren. De eerste jaren wordt misschien maar 40% van deze capaciteit gebruikt.

Bij Synadia hebben we dit probleem opgelost door serverless applicaties te ontwikkelen. Dit betekend dat wij alleen servers gebruiken als we het echt nodig hebben. Op het moment dat er geen interactie is met de software is de server capaciteit voor een ander beschikbaar. En dit allemaal in near-real time!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Native cloud

Iedereen heeft het over de cloud, maar weinig mensen maken écht optimaal gebruik van de cloud. Met native cloud oplossingen ga je pas echt de voordelen ervaren van schaalbarheid, stabiliteit & snelheid. En niet te vergeten, je betaald alleen voor het daadwerkelijke verbruik.

Kosten van een native cloud applicatie liggen aanzienlijke lager dan een niet native cloud oplossing.

Lage verbruikskosten

Betaal alleen voor het daadwerkelijke verbruik

Automatisch op en afschalen

Afhankelijk van vraag schaalt het systeem automatisch bij

200+ gestandaardiseerde bouwblokken

Betaal alleen voor het daadwerkelijke verbruik

Gegarandeerde stabiliteit

Betaal alleen voor het daadwerkelijke verbruik

Gestandaardiseerde software oplossingen

Met meer dan 200 gestandaardiseerde bouwblokken configureren het fundament voor de toekomst.

Bouwblokken die versneld & stabiliseert

Wie wil nou geen stabiele software die ook nog versneld wordt opgeleverd? Dit doen we door gebruik te maken van een bibliotheek van meer dan 200 bouwblokken. Deze bouwblokken worden ontwikkeld en onderhouden door meer dan duizend ontwikkelaars. Dit heeft als voordeel dat onze ontwikkelaars zich volledig kunnen focussen op het bouwen van functionaliteiten die voor jou het schil maken.

Met meer dan 200 verschillende bouwblokken kunnen wij geavanceerde oplossingen aanbieden zoals machine learning, AI , forecast services, dit zijn oplossingen die bij ons out of the box beschikbaar zijn.

Flexibiliteit

De techniek ontwikkeld zich super snel, en om bij te blijven is een flexibele schil nodig. Door een fundament van gestandaardiseerde bouwblokken op te zetten kunnen deze in de toekomst vervangen worden door een nieuwe bouwblokken die slimmer & sneller zijn. Zonder dat het gehele fundament opnieuw gebouwd moet worden zoals in oude applicaties vaak het geval is.

Serverless

Met een serverless applicatie schaalt u oneindig en versnellen we de time to market!
U bent klaar voor de toekomst.

Pay-Per-Use

Onze software wordt standaard met een Pay Per Use model geleverd. U betaald alleen voor het daadwerkelijke verbruik en grote investeringen zijn niet meer nodig voor het aanschaffen van servers.

  • Betaal alleen voor het verbruik

  • Geen grote investeringen

Cloud software

Met native cloud technology, betaal je alleen voor het verbruik. Met meer dan 200 bouwblokken configureren we een stabiele en schaalbare oplossingen.

IoT & IIoT technology

Wij verbinding technology aan ERP systemen met slimme software. Krijgt real-time inzicht in processen en maak beslissingen op basis van data.

Platform & app

Heeft u een eigen platform nodig voor interne of externe processen? Geen probleem, wij maken data inzichtelijk voor u, maar ook voor uw klanten.

Bekijk onze #cases

Sinds 2018 ontwikkeld Synadia innovatieve software oplossingen voor mooie bedrijven & producten. Oplossingen die écht het verschil maken. Bekijk hier onze mooiste cases.